Set ”preventiva”

SET PREVENTIVA vsebuje: Sistem za samodejno brez-kontaktno IR-TERMO merjenje telesne temperature zaposlenih
in obiskovalcev TAB-8897S + STOJALO, ULV profesionalni meglilnik, Baterijski ročni razpršilec megle in Certificirano dezinfekcijsko sredstvo na osnovi stabiliziranega vodikovega peroksida in srebra VS006.

Set ”preventiva”

Najbolj prodajan in verodostojen preventivni set

REDNA CENA:

3.800,00€

CENA S POPUSTOM -30%:

2.660,00€

Strošek dostave, montaže in izobraževanja se obračuna po veljavnem ceniku: 125,00€.
Vse navedene cene so neto in ne vsebujejo 22% DDV-ja.

Sistem za samodejno brez-kontaktno IR-TERMO merjenje telesne temperature zaposlenih in obiskovalcev TAB-8897S + STOJALO

Razvit s skupnimi močmi v sodelovanju s podjetjem BILCOM, ki že 30 let dela na področju razvoja termo grafije in toplotnih senzorjev. Izjemna natančnost meritev – merilna negotovost največ +-0,3°C.( testi narejeni v neodvisnem laboratoriju LOTRIČ) IR-TERMO kamera samodejno določi in izmeri točko na obrazu z najvišjo temperaturo. Vgrajen IR-TERMO senzor vrhunske kvalitete nemškega proizvajalca Heimann Sensors GmbH. Popolnoma avtomatsko izvajanje meritev ( za merjenje ne potrebuje osebja ). Visoka zanesljivost, hitre meritve, enostaven za uporabo. Naprava podpira meritve temperature z ali brez zaščitne maske. Sistem ima EU izjavo o skladnosti, CE oznako in certifikate o kalibraciji. Operacijski sistem in navodila v slovenskem jeziku. Zagotovljena je 1 letna garancija in 3 letni servis.

ULV profesionalni meglilnik

Se uporablja za razkuževanje in dezinfekcijo. Sredstvo s pomočjo visokotlačnega puhala spremeni v mikronsko meglo. Mikronsko meglo razprši po prostoru in prekrije vse površine vključno z težje dostopnimi predeli. Učinkovito uniči 99,99% mikroorganizmov in preprečuje prenos s površine na površino. ULV profesionalni meglilnik je plod lastnega razvoja, ima SQL certifikat in 2 leti garancije. Učinkovit in enostaven za uporabo ter okolju prijazen.

Baterijski ročni razpršilec

Je namenjen ročnemu dezinficiranju površin, je enostaven, lahek in hiter za uporabo. Omogoča konstantno pršenje, ne kaplja in omogoča 360° obračanje.

Certificirano dezinfekcijsko sredstvo na osnovi stabiliziranega vodikovega peroksida in srebra VS006

Smo ekskluzivni distributer za podjetje VALTER, ki že od leta 1993 razvija dezinfekcijska sredstva in so vodilno podjetje na področju metode priprave vode, dezinfekcije površin in kontrole higiene, ter so ključni dobavitelj vseh večjih inštitucij in podjetij v Sloveniji. Za vsa dezinfekcijska sredstva so tudi vsi pripadajoči varnostni listi in certifikati.

Video

Prenesi PDF predstavitev

IZBERI JEZIK

SET PREVENTIVA PRIPOROČAMO ZA:

  • BOLNIŠNICE, ZDRAVSTVENE USTANOVE
  • DOMOVE ZA STAREJŠE
  • ŠOLE, VRTCE, FAKULTETE, UNIVERZE, KNJIŽNICE
  • MINISTRSTVA, OBČINSKE URADE, KULTURNE USTANOVE
  • BANKE, POŠTE
  • TRGOVSKE CENTRE IN DRUGE TRGOVINSKE DEJAVNOSTI
  • PROIZVODNE IN STORITVENE DEJAVNOSTI
  • OBJEKTE ZA ŠPORT IN REKREACIJO

Reference