Zapri

Proizvodni koraki

Za izdelavo posameznega kovanega noža iz neobdelanega kosa jekla je potrebnih več kot 40 različnih proizvodnih korakov. Več kot 300 zaposlenih skrbno nadzoruje celoten proces vse od dobave velikih jeklenih plošč do pakiranja končnega izdelka.

Uporaba materijalov in tehnika izdelave

Vsi noži so narejeni iz posebne različice nerjavečega jekla s primesmi kroma, molibdena in vanadija, rezultat česar je trdota noža 58° po Rockwellu – rezilo takšne trdote bo zelo dolgo ostalo ostro, hkrati pa ga je možno dokaj enostavno ponovno nabrusiti. Posebno pozornost posvečajo tudi natančni začetni ostrini nožev (PEtecPrecisionEdgeTechnology) – s posebnimi laserskimi merilniki lahko izmerijo kot rezila na tisočinko milimetra natančno.

Nož, ki ni pravilno nabrušen, ne dobi dovoljenja za prodajo.

Kvaliteta in nenehne izboljšave

Kombinacija ultra-moderne tehnologije in neprecenljivih človeških veščin so Wüsthofov recept za neprekosljivo kvaliteto izdelkov.

V razvojnem oddelku nenehno izboljšujejo proizvodne procese in testirajo različne nove materiale. Strokovnjaki za proizvodnjo skupaj z dobavitelji robotske opreme nenehno razvijajo nova orodja in uvajajo inteligentne proizvodne sisteme, kar omogoča nenehno povečevanje proizvodnih kapacitet. V treh proizvodnih obratih lahko trenutno proizvedejo 1.7 milijona kovanih nožev na leto.

Garancija

Wüsthof za svoje izdelke zagotavlja doživljenjsko garancijo z določenimi omejitvami (limited lifetime warranty).

Izdelki Wüsthof so proizvedeni po najvišjih kakovostnih standardih in izpolnjujejo kriterije za certifikate DIN (nemški industrijski standard) in EN (evropski standard).

Wüsthof zagotavlja, da so izdelki brez napak v materialu in izdelavi. Izvzeta je garancija pri normalni obrabi izdelka ali v primeru nepravilne uporabe oz. zlorabe.

wusthof-img

Noži Wusthof

icons8-contact-us-68

Potrebujte še kakšno informacijo?
Pokličite nas ali nam pišite.

Kontakt