Čistila Meglio

Univerzalno čistilo Meglio, z visokim razmaščevalnim učinkom, idealno za čiščenje vseh pralnih površin. Za čiščenje pečic, gospodinjskih aparatov, kuhinjske nape in filtrov, žara, kamina, pomivalnih korit, madežev na oblekah, kolesa, avto-doma, čolna, avtomobilskega motorja, platišč, platnene strehe, ter vseh ostalih zamaščenih pralnih površin.

Univerzalno čistilo.

Odlično odmaščevanje.

Vonj citrusov.

Odlično univerzalno čistilo za razmaščevanje vseh površin, uporabno sredstvo pri čiščenju v vašem domu, vikendu ali v delavnici. Površino, ki jo želimo očistiti poškropimo in pustimo učinkovati nekaj sekund (oziroma do 4 minute za zelo zamazane površine), nato izperemo.

Nasvet za čiščenje:

Pečico pred čiščenjem segrejemo na 50 do 60 °C, poškropimo in pustimo delovati nekaj minut nato očistimo. Filtre kuhinjskih nap namočimo v toplo vodo z 10 % raztopino za 30 minut, nato izperemo.

Pred čiščenjem občutljivih površin priporočamo testiranje čistila na mestu, ki ni vidno. Če čistilo pride v stik z očmi, takoj izperite z oblico tekoče vode in se posvetujte z zdravnikom. Vdihavanju čistila se izogibajte. Za uporabo čistila priporočamo namestitev pršilke.

Meglio spray

Univerzalno čistilo Meglio

Meglio Refil

Univerzalno čistilo refil Meglio

8003650017840 -MEGLIO-Sgrassatore-Bagno-750ml-SLO+HR+RO-750ml-LBL_fr-3D

MEGLIO BATHROOM- ČISTILO ZA KOPALNICE

8003650017888 -MEGLIO-Sgrassatore-LIMESCALE-750ml-SLO-HR-RO-LBL-3D

MEGLIO ANTI-LIME SCALE- ČISTILO ZA VODNI KAMEN

8003650017864 -MEGLIO_Sgrassatore_Candeggina_750ml

MEGLIO DEGREASER + BLEACH- ČISTILO ZA VODNI KAMEN