Villeroy & Boch Kuhinje

Podjetje Villeroy&Boch je že od leta 1749 po vsem svetu poznano kot proizvajalec najkvalitetnejših izdelkov iz porcelana in keramike. Vrhunski proizvodi in njihova kvaliteta je naredila ime Villeroy&Boch za sinonim vrhunskega proizvoda, po katerem posegajo le najzahtevnejši kupci . Stoletne izkušnje strokovnjakov iz Villeroy&Bocha so garancija, da so njihovi proizvodi tako tehnično kot estetsko res vrhunski.

Paleta njihovih proizvodov zajema širok izbor najboljših izdelkov od jedilnega porcelana, kozarcev preko sanitarne keramike, keramičnih ploščic pa do najkvalitetnejših kuhinjskih pomivalnih korit.

Veliko strank, ki so se odločale za nakup  najboljših keramičnih kuhinjskih pomivalnih korit je izrazilo željo, da bi korito z blagovno znamko Villeroy&Boch želelo vgraditi tudi v kuhinjo Villeroy&Boch.

Po temeljitem premisleku so se strokovnjaki Villeroy in Bocha odločili na trg postaviti vrhunsko linijo kuhinj Villeroy&Boch, ki  vam jih na tej spletni strani tudi s ponosom predstavljamo.

Kuhinje Villeroy&Boch odlikuje pregovorna nemška kakovost, vrhunska butična izdelava in najvišja kakovost uporabljenih materialov in okovja. Pri proizvodnji si kot ekološko osveščen proizvajalec zavezujejo uporabljati samo okolju prijazne materiale.

Premium kakovost Villeroy & Boch kuhinj

Izdelano v Nemčiji - kuhinjsko pohištvo najvišje kvalitete.

Okolju prijazni materiali.

Najboljša zaščita za maksimalno odpornost na vlago.

Lasersko robljenje robov zagotavlja najvišjo možno kvaliteto.

Nevidna stabilnost in najboljše okovje.

Lepi, funkcionalni in elegantni izvlečni elementi.

Neskončna barvna paleta.

Barvna uskladitev celostne podobe kuhinje.

Čiste oblike, elegantni ročaji.

Vabimo vas, da si na naši spletni strani ogledate del bogate palete vrhunskih kuhinj  Villeroy&Boch.

Novosti kuhinj 2020

Novosti kuhinj 2021

Naročite se za svetovanje in izris kuhinje