Zapri

Novice

NOVO! Inteligenti čistilni robot SH1

NOVO! Inteligenti čistilni robot SH1

Podrobnosti o Robotu

PUDU SH1 je napreden pametni čistilni robot, zasnovan za učinkovito in večdimenzionalno čiščenje. Opremljen je z visokozmogljivim motorjem, ki omogoča hitro in učinkovito čiščenje. Njegov inovativni sistem za ločevanje smeti, tekočine in trdnih delcev v odpadni posodi omogoča enostavno odstranjevanje tako mokrih kot suhih madežev, kar preprečuje zamašitve robota.

Ključne Lastnosti

  1. Večdimenzionalno Čiščenje: PUDU SH1 lahko čisti tla, vertikalne površine (kot so steklene vitrine, stene, ogledala) in težko dostopna mesta z uporabo različnih nastavkov.
  2. Ločevanje Smeti, Tekočine in Trdnih Delcev: Prvi na trgu z odpadno posodo, ki omogoča učinkovito ločevanje teh treh komponent.
  3. Zaslon: Uporabniku prijazen vmesnik omogoča izbiro načina čiščenja, prikaz nivoja baterije in vode ter generiranje pametnih poročil o čiščenju.
  4. Močno Čiščenje: Z 27 kg pritiska, 350 obratov na minuto in 20 kPa sesalne moči odstrani trdovratne madeže, kot so oljni madeži, smeti in posušeno umazanijo.
  5. Modularna Zasnova: Deli, kot so ščetke, gumijasti nastavki, rezervoarji za vodo in baterije, so enostavno odstranljivi za hitro vzdrževanje in popravila​

Okoljska Odgovornost

PUDU SH1 uporablja napredno litijevo baterijsko tehnologijo in energetsko učinkovite motorje, ki zmanjšujejo ekološki odtis stroja. Optimizacija uporabe virov omogoča prihranek do 80% vode in čistilnih sredstev v primerjavi s tradicionalnimi metodami, ter skrajša čas čiščenja za kar 70%​