O nas

Začetki našega družinskega podjetja segajo v leto 1998 in sicer kot generalni uvoznik in distributer blagovne znamke čistil MEGLIO. Z leti uspešnega poslovanja smo naš prodajni program nadgradili z eksluzivnim zastopstvom blagovne znamke VILLEROY & BOCH HoReCa za področje Slovenije, Srbije in skupaj s PETROL d.d. tudi v BIH. Program HoReCa smo uspešno dopolnili z blagovnimi znamkami kot so: TOGNANA, STÖLZLE in SOLA SWIS

V našem podjetju se zavedamo, da lahko najboljši rezultati nastajajo v okolju, kjer so zadovoljni in predani svojemu delu tudi naši zaposleni. Pri nas spodbujamo izmenjavo izkušenj, razvoj znanja in potenciale vsakega posameznika. Le tako vam lahko zagotavljamo najboljše.

Radi imamo vedno nove izzive, s katerimi se danes srečujemo v negotovem poslovnem svetu, zato se povezujemo s poslovnimi partnerji z vseh koncev sveta, da s skupnimi močmi postanemo močnejši.

Osredotočamo se na inovacije, kakovost storitev in zagotavljanje večje dodane vrednosti našim strankam in poslovnim partnerjem.

Naše stranke in poslovni partnerji: