Zapri

O nas

Od leta 1998

Začetki našega družinskega podjetja segajo v leto 1998 in sicer kot generalni uvoznik in distributer blagovne znamke čistil MEGLIO.

Z leti uspešnega poslovanja smo naš prodajni program nadgradili z ekskluzivnim zastopstvom blagovne znamke VILLEROY & BOCH HoReCa za Slovenijo, Srbijo in BIH.

Program HoReCa smo uspešno dopolnili z blagovno znamko STÖLZLE.

Avtomatizacija/Robotika z leti postaja vse bolj pomemben dejavnik v gospodarstvu tako tudi v turizmu in gostinstvu, zato smo se povezali z podjetjem PUDU Robotics, kateri so vrhunski na področju dostavnih, promocijskih in čistilnih robotov.

Najboljši rezultati

V našem podjetju se zavedamo, da lahko najboljši rezultati nastajajo v okolju, kjer so zadovoljni in predani svojemu delu tudi naši zaposleni. Pri nas spodbujamo izmenjavo izkušenj, razvoj znanja in potenciale vsakega posameznika.

Radi imamo vedno nove izzive, s katerimi se danes srečujemo v negotovem poslovnem svetu, zato se povezujemo s poslovnimi partnerji z vseh koncev sveta, da s skupnimi močmi postanemo močnejši.

Osredotočamo se na inovacijekakovost storitev in zagotavljanje večje dodane vrednosti našim strankam in poslovnim partnerjem.

Sodelovanje

Naša misija kot uvoznik in distributer je, da kontinuirano Naša misija kot uvoznik in distributer je, da kontinuirano širimo naš kvaliteten asortima z novimi inovativnimi proizvodi v zadovoljstvo naših strank.
Imamo bogato, konstantno zalogo artiklov in hitro dobavo.

Naši poslovni partnerji