Zapri

Novice

Roboti ARONA-PUDU, Tone in Pavla na 24ur in A kanal

Robotizacija oziroma uporaba inovativnih dostavnih robotov v delovnih procesih poveča konkurečnost in učinkovitost, razbremenimo zaposlene pri ponavljajočih se opravilih ter s tem tudi zmanjšujemo rizične stike zaposlenih.

Izpostavili bi inovativni dostavni robot BellaBot, ki izstopa s svojim interaktivnimi obraznimi izrazi in simpatično obliko, ki pritegne pozornost gostov, strank ter medijev in je sam po sebi tudi uspešen promotor, predvsem pa zanesljiv pomočnik v strežbi.

Prve interaktivne robote BellaBot (Pavla / Tone) si lahko v živo ogledate tudi v Kavarni Park – Sava Bled.

Za predstavitev vabljeni v naš razstavni prostor, kjer vam bomo po predhodni najavi z veseljem predstavili visokotehnološke robote PUDU iz naše ponudbe.

Preberite več:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/bleljska-robota-z-ljubkostjo-navdusujeta-turiste-in-strezeta-pijaco.html

IMG-20210910-WA0014
face

BellaBot

Najnovejši dostavni robot, ki ga je zasnoval Pudu. BellaBot ima izjemne lastnosti prejšnjih robotov, obenem pa je nadgrajen z vrhunskimi sposobnostmi interakcije.

 Z inovativnim bionično oblikovanim jezikom, prikupnim izgledom, multimodalno interakcijo in številnimi drugimi novimi funkcijami BellaBot uporabnikom nudi edinstveno izkušnjo robota za dostavo hrane, pijače, dokumentacije, paketov…