Zapri

Jedilni pribor Villeroy & Boch

Jedilni pribor Villeroy & Boch

Jedilni pribor za vsako priložnost Villeroy & Boch. Eleganten jedilni pribor Villeroy & Boch se čudovito poda s katero koli mizo in doda piko na i čudovitim belim porcelanastim krožnikom, kozarcem za vino in vodo ter aranžmaju na vaši mizi.

Od vas je odvisno, ali boste izbrali komplet, sestavljen iz 5 kosov jedilnega pribora, sestavljenega iz izbranih žlic, vilic in nožev, ali boste raje kupili posamezne kose. Kakovost linij jedilnega pribora ostaja konstantno visoka, namizni jedilni pribor pa navdušuje s kakovostno izdelavo in čudovitimi dizajni.

Katalog vseh kompletov pribora

Katalogi jedilnega pribora Villeroy & Boch za hotele, restavracije, lokale in ostalo gastronomijo:

Pribor Piemont

Villeroy & Boch - Piemont

2020-05-02_20-33-18

Villeroy & Boch - Cutlery

Jedilni pribor Udine

Udine

Jedilni pribor Victor

Victor

Villeroy & Boch PIEMONT

Komplet jedilnega pribora Piemont  z brezčasnim in elegantnim dizajnom znamke Villeroy & Boch. Komplet ima minimalističen dizajn, ki daje nežen, eleganten in sodoben vtis, popoln tako za vsakodnevno uporabo v restavraciji ali za bolj svečane dogodke na najvišjem nivoju. Material je visokokakovostno nerjaveče jeklo, zaradi česar je jedilni pribor varen za pomivanje v pomivalnem stroju, vilice in nož pa ostaneta ostra.

Villeroy & Boch UDINE

Serija jedilnega pribora Udine navdušuje s svojim ženstvenim videzom, elegantnimi oblikami in rahlo zasanjanim stilom. Tanki linearni ročaji imajo na koncu obliko kapljice, ki se tesno prilega vaši roki. Sijoča površina in ozka silhueta dajeta tej kolekciji jedilnega pribora zelo nežen videz.

Katalog

Villeroy & Boch VICTOR

S svojim visokokakovostnim nerjavnim jeklom, modernim dizajnom in jasnimi, oglatimi linijami ustvarja kolekcija Victor na mizi zelo privlačen učinek. Kolekcija navdušuje s klasičnim, linearnim dizajnom, izboljšanim s sodobno krivuljo na koncu ročaja.

Katalog

icons8-contact-us-68

Potrebujte še kakšno informacijo?
Pokličite nas ali nam pišite.

Kontakt